We hopen dat onze site u een beetje duidelijkheid geeft over waarom het hooivoerautomaat beter is voor uw paard en hoe het werkt.
Voor vragen kunt u ons uiteraard een mail sturen die wij zsm. proberen te beantwoorden.

Bestellen?
U krijgt via de mail een offerte toegestuurd waar u mee accoord kunt gaan. Voor de bouw en levering van het hooivoerautomaat moet u wel op 5 weken rekenen. Wij kunnen na overleg met u het hooivoerautomaat plaatsen. Het automaat wordt in of bij de stal geplaatst en een bekabelde elektrische stuurkast met daarin een gemakkelijk bereikbare verstelbare tijdklok. Deze is per week te programmeren met een maximum van 32 schakelmomenten (7 dagen per week andere tijden mogelijk).
Een 220 Volt stopcontact in de buurt van de stuurkast is vereist. Er komt een kabel tussen de automaat en de stuurkast. De kabel kan door ons worden weggewerkt zodat de paarden er niet bij kunnen.

De prijzen gelden vanaf Zwijndrecht exclusief voorrijkosten en montage bij de aflevering. Het hooivoerautomaat wordt direct in werking gesteld en uitleg gegeven met een boekje met informatie zodat u het later nog eens na kunt lezen.


                          

                                                                Wie weet......                                                                         TOT ZIENS!


Wilt u informatie of contact ?
stuur een mail aan :

info@hooivoerautomaat.nl
Binnenkort:
filmpje over het
gebruik van het
hooivoerautomaat !!!
Wilt u informatie of contact ?
stuur een mail aan :

hans.huizer@solcon.nl
ª